god morgon.. måndag.

Hej!

natten var bra trots omständigheterna. Min Vän är hos mig och har det inte så lätt just nu. Aset blev släppt igår fram till rättegång. Polisen kunde inte garantera hennes säkerhet trots att hon har barn, hur sjukt är inte det då? Vad ska vi vänta på? Att hon ska bli ihjälslagen innan polisen kommer på att ”hoppsan hon hade ju rätt”, då är det lite sent…..

Själv ska jag nu till gymmet så fort hennes vän kommer hit. Tunga ben idag..

I kväll blir det fotografering, ska bli kul..

Bilder ifrån träningen kommer senare.

ciao…

Skrivet av den Feb 28 2011. Finns i arkiv Bilder, Kost, Senaste. Följ tråden via RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar på inlägget nedan

2 Kommentarer för “god morgon.. måndag.”

  1. Kjelle

    Hej!

    Jag vill inte vara sån men jag tror inte att det är polisen som har beslutat att släppa honom, det är som regel åklagarna som fattar de besluten. Polisen brukar oftast vilja hålla vissa personer kvar medan åklagarna säger släpp ut… Men eftersom det sedan är polisen som fysiskt släpper ut dem så tror man att det är polisen som fattat beslutet. Men sedan blir det oftast polisens fel när nåt går åt skogen istället för att lägga ansvaret på den åklagare som tagit ett sådant felaktigt beslut.
    Kjelle

Lämna en kommentar

What is 8 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
Du måsts svara på frågan för att kunna kommentera!

Sök i arkivet

Sök via datum
Sök via kategori
Sök på Google
Logga in | Copyright © KroppsNytt Sverige AB 2010